Sýrové těstoviny s brokolicí a mrkví

Na tento rok máme naplánované dva velké projekty. Jedním z nich je rekonstrukce střechy, druhý je kuchyň. Kuchyň se dělá tak nějak v běhu, po pravdě nevěřím, že se někdy dodělá :D. Projekt střecha začíná teď. To bude jízda :). V pondělí opouštíme s Matesem dům a na týden se stěhuji k mamince :D. Mrazák se plní jídlem pro Matěje, nejsem prostě schopná mu koupit hotovou skleničku v obchodě a dát mu to :D. Teda už jednou jsem jí koupila, ale je uklizená ve sklepě pro případ nouze :D. Jedno z jídel, které není vhodné na mražení, dostane dnes, ať si to ještě užije :).
 
Pokrájím na drobno asi 6 cm pórku, na hrubo nastrouhám jednu mrkev, a brokolici rozdělím na malé růžičky (tak 1/4 hrnku). Nastrouhám si tak dvě lžíce sýru, já dávám Gran moravia.
 
Nejdříve si povařím půl hrnku těstovin a dám stranou.
Rozehřeji si pánev s lžící oleje, přidám pórek s mrkví a nechám restovat několik minut. Přihodím růžičky brokolice a nechám dusit do změknutí. Snížím teplotu, přihodím těstoviny a za stálého míchání přidávám sýr. Krásně to všechno spojí dohromady. Když se rozpustí, je hotovo :).
 
Pro malá miminka rozmixujeme :).
 
 

Komentáře

Oblíbené příspěvky